Kinderen in de MeldcodeKinderen in de Meldcode

Hoe betrek je kinderen in de uitvoering van de Meldcode?

 

Wat?

‘Kinderen in de Meldcode’ is een werksessie waarin je samen met de trainer actief aan de slag gaat hoe je, binnen je eigen organisatie, aan de stem van het kind invulling kunt geven tijdens de stappen van de meldcode. De training neemt 2 uur in beslag.

Voor wie?

Voor alle professionals die werken met jeugdigen.

Kosten / gratis aanbod

Deelname aan deze werksessie is gratis voor Eindhovense professionals. Mocht je als professional vanuit de regiogemeenten belangstelling hebben: neem dan even contact op.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze werksessie? Neem dan contact met ons op via mail: info@rak-eindhoven.nl.


Meer trainingen

Menukaart en spelregels aanbod RAK


RAK heeft een groot en gevarieerd aanbod voor professionals die werken met jeugdigen. Trainingen, voorlichtingen en workshops… We hebben het voor je verzameld in een interactieve menukaart. Vrijwel alles is gratis te volgen. Maar daar zijn wel een paar spelregels aan verbonden. Deze spelregels vind je hier.

Lees meer

Meldcodetour – kennissessie


Meldcodetour –  kennissessie Ben jij als professional op de hoogte van- en gebruik jij de Meldcode met bijbehorend afwegingskader al?   Wat? De Meldcodetour – kennissessie is een training waar aan de hand van een casus informatie wordt gedeeld en de stappen van de Meldcode met bijbehorend afwegingskader wordt doorlopen en informatie wordt gedeeld . […]

Lees meer

Signaleren van kindermishandeling


Wanneer je in het onderwijs, bij kinderdagverblijf, in de buitenschoolse opvang, in het peuterwerk en in de jeugdgezondheidszorg een primaire taak hebt in het signaleren van vermoedens van kindermishandeling… is het met name voor jou van belang dat je goed voorgelicht wordt over hoe te signaleren en het werken met de nieuwe meldcode.

Lees meer