Training tot aandachtsfunctionarisTraining tot aandachtsfunctionaris (aangeboden door LVAK)

Ben jij al gecertificeerd als aandachtsfunctionaris ? Ken jij de rol, taken en bijbehorende  verantwoordelijkheden?

Wat?

3 daagse training (circa 7 uur per dag) waarin je  kennisniveau op het thema Kindermishandeling en Huiselijk Geweld centraal staat. Je maakt voorbereidende opdrachten en een implementatie opdracht om voor certificering in aanmerking te komen.

Voor wie?

Voor de professional welke binnen zijn organisatie de rol van indirecte / en of directe aandachtsfunctionaris heeft.

Kosten / gratis aanbod

Deelname aan deze training is gratis voor Eindhovense professionals. Mocht je als professional vanuit de regiogemeenten belangstelling hebben: neem dan even contact op.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze training? Neem dan contact op via info@rak-eindhoven.nl.

 

Achtergrondinformatie aandachtsfunctionaris

Wil je meer weten over de rol van aandachtsfunctionaris? Je leest er hier meer over.


Meer trainingen

Menukaart en spelregels aanbod RAK


RAK heeft een groot en gevarieerd aanbod voor professionals die werken met jeugdigen. Trainingen, voorlichtingen en workshops… We hebben het voor je verzameld in een interactieve menukaart. Vrijwel alles is gratis te volgen. Maar daar zijn wel een paar spelregels aan verbonden. Deze spelregels vind je hier.

Lees meer

Meldcodetour – kennissessie


Meldcodetour –  kennissessie Ben jij als professional op de hoogte van- en gebruik jij de Meldcode met bijbehorend afwegingskader al?   Wat? De Meldcodetour – kennissessie is een training waar aan de hand van een casus informatie wordt gedeeld en de stappen van de Meldcode met bijbehorend afwegingskader wordt doorlopen en informatie wordt gedeeld . […]

Lees meer

Signaleren van kindermishandeling


Wanneer je in het onderwijs, bij kinderdagverblijf, in de buitenschoolse opvang, in het peuterwerk en in de jeugdgezondheidszorg een primaire taak hebt in het signaleren van vermoedens van kindermishandeling… is het met name voor jou van belang dat je goed voorgelicht wordt over hoe te signaleren en het werken met de nieuwe meldcode.

Lees meer